home


iNum sustine voce, SMS și servicii multimedia avansate din +883 5100
prefix internațional

iNum standuri pentru Numărul internațional. Acesta este un nou tip de număr de telefon la nivel mondial pentru un nou tip de lume - o lume cu o nouă geografie, care este despre relatii locale prezența și globale, nu despre distanță sau granițele naționale.iNum este de a face uz de 883 codul de țară la nivel mondial.

Numere de telefon tradiționale sunt legate de o anumită țară, sau chiar un anumit oraș, astfel încât atunci când vă mutați în altă țară aveți nevoie pentru a obține un număr nou de la un nou furnizor.
Numerele iNum însă nu au această limitare și, prin urmare, puteți să vă păstrați iNum ta oriunde te duci in lume.
Astăzi, iNum permite apeluri gratuite în cadrul unei federații de furnizori de servicii. Orice furnizor de servicii de participant iNum oferă asteptare gratuit la iNums de toți ceilalți furnizori de servicii iNum.

Our ZX20 Cloud PABX
Cloud PABX (Private Automatic Branch Exchange) este un sistem privat de comutare de telefonie, care este găzduit de noi și transmise pe web
Cloud PABX acționează ca punct de schimb pentru întreprinderi, apeluri de rutare, iar fiecare telefon are nevoie doar de o prelungire, nu un număr de telefon.

Nor PABX se ocupă de toate apelurile efectuate în cadrul companiei, și oferă apeluri prin internet
PBX noastra virtuala - o powerul si solutii avansate bazate pe cloud telefon - ofera multe din aceleași caracteristici și beneficii ale unui PBX tradițional, la o fractiune din costul. Un PBX pentru toți birou, membrii locații, și în afara amplasamentului de personal și agenți. Nu hardware-ul la facilitatea de dumneavoastră - totul virtuale - deci nu aveți costurile de întreținere sau de actualizare.

Worldwide Numbers
DID-uri, DDiS, numere locale și numere virtuale în peste 100 de țări.

Numere locale da afacerii tale o prezență locală în orașe din întreaga lume.

Vă ajută să concureze la nivel local în piețele internaționale pentru mărunțiș o zi.