home


Acces de la distanță prin intermediul unei soluții nor poate fi costisitoare și nesigur, dar există o cale mai ușoară și mai eficiente.

Serviciul nostru Dynamic DNS păstrează domeniului sycronised cu adresa IP dinamica. Când adresa IP se schimbă, noi actualizați numele de gazdă cu adresa corectă. Nu mai pierdeți niciodată o conexiune la aparat din nou.

Avand un IP schimbare poate crește securitatea cat mai multe attacts servere face uz de date IP, având în această schimbare este ca având o țintă în mișcare.
________________________
Deoarece versiunile americane ale PGP conțin restricții și limitări care nu sunt relevante din afara SUA, vom elimina aceste limitări și adăuga noi caracteristici, păstrând în același timp compatibilitatea cu versiunile din SUA. Apoi vom folosi versiunea corespunzătoare PGPi.
SSL este un protocol de securitate. Protocoalele descriu modul în care ar trebui să fie utilizat algoritmi; în acest caz, protocolul SSL determină variabilele de criptare pentru a fi transmise atât legătura și datele.
OpenDNS Global Rețeaua asigură luminoasă pe și în afara rețelei.

100% uptime este livrat cu nici o nouă latenta din cauza unei infrastructuri transparent, sarcină echilibrată și extensiv-se uită.


Design site-ul nostru nu folosiți blițul făcându-le mai rapid, mai sigur și mai compatiable cu sistemele mai vechi, oferindu-vă o bază mai largă client.

Avem, de asemenea un sistem de unde puteți actualiza paginile pur și simplu prin e-mail pentru a vă site-ul. Acest lucru vă permite să păstrați site-ul dvs. până la data de.

SSL permite informații sensibile, cum ar fi numere de card de credit, numere de securitate socială, precum și de conectare acreditările să fie transmise în siguranță,. În mod normal, datele trimise între browsere și servere de web este trimis în text simplu, lăsându-vă vulnerabile la interceptarea. În cazul în care un atacator este capabil să intercepteze toate datele fiind trimise între un browser și un server de web se pot vedea și de a folosi aceste informații.

________________________


Multe ISP bloc SMTP de relocare de la oricine, dar clienții lor. Acest lucru înseamnă, în mod normal, nu puteți utiliza setările acasă ISP atunci când călătoresc.

Serviciul nostru SMTP va funcționa pe aproape orice retea ISP ceea ce face o necesitate pentru dispozitive mobile.

IMAP, proiectat inițial în 1986 de lucrări prin menținerea mail în căsuța poștală și syncronises la dispozitivele

pop, descărcări ne din căsuța poștală și elimină-l. Acest lucru duce la o singura copie direct din mail. Unele soluții sunt disponibile - menținerea mail de pe serverul de timp suplimentar, dar nu este adevărat syncroniseation

PGP (Pretty Good scurt pentru confidențialitate) este un program public de criptare cheie inițial scris de Phil Zimmermann în 1991. De-a lungul ultimilor ani, PGP are mii de suporteri aderente pe tot globul și a devenit un standard de facto pentru criptarea e-mail de pe Internet.

Dacă nu știți dacă PGP este ceva pentru tine, vă rugăm să ia ceva timp pentru a citi articolul lui Phil Zimmermann pe ce ar trebui să utilizați PGP și acest document pe cum functioneaza PGP. Adam Înapoi a scris această istorie de PGP.
________________________
SSL (Secure Sockets Layer) este o tehnologie de securitate standard pentru stabilirea unei legături între criptat un server și un client, de obicei, un server de web (site-ul) și un browser; sau un server de mail și un client de mail.
Punerea în aplicare a politicii dreapta folosință acceptabil pentru orice dispozitiv sau utilizator fără a sacrifica performanța sau de administrare. Bloca site-urile de phishing de la furtul datele de autentificare ale utilizatorilor
________________________


Ne configurare noastră primul server de cloud în 1999 pe baza Appleshare IPDatele dumneavoastră sunt protejate prin depozitare concediați în mai multe locații fizice. Acordarea acces granular controlate de puternic securitate, configurabil

Alege o solutie de stocare care se potriveste natura datelor dvs., fie că este vorba de bagaje standard sau Durable disponibilitatea redusă (DRA) Depozitare. Ca și alte servicii Cloud Platform, veți plăti doar pentru ceea ce folosiți.