home
Cellular WiFI

Pentru dumneavoastră:

hotel
depozit

O rețea de telefonie mobilă WiFi este o rețea fără fir (care are în mod normal o acoperire de 100M) distribuite pe zone de teren numite celule, fiecare deservite de cel puțin un punct fix, punct de acces sau stație de bază.

Într-o rețea de telefonie mobilă, fiecare celulă trebuie să fie de configurare în care indeplinesc corect a fost de a oferi comuta simplu de la o celulă la alta și să ofere lățime de bandă garantată în cadrul fiecărei celule.

Când s-au alăturat împreună printr-o conexiune de coloană vertebrală de mare viteză, aceste celule oferă o acoperire Wi-Fi pe o arie geografică mai mare.

Acest lucru permite un număr mare de transceivere portabile (telefoane SIP exemplu, Wireless, iPad-uri, etc.) pentru a comunica între ele și cu internetul, prin stații de bază, chiar dacă unele dintre transceivere se deplasează prin mai mult de o celulă în timpul transmisiei.

Aceasta este o setare ideal pentru mare Hotes, Depozite, etc în cazul în care limitele normale 100M de o singură stație de bază wireless este insuficientă.